Avondvierdaagse Hoogland 
Dé vierdaagse voor Hoogland en Amersfoort Noord 

Gouden prullenbak:

Met deze prijs zijn we eigenlijk allemaal winnaars, want we willen graag allemaal een gezellige maar zeker ook een schone avondvierdaagse van Hoogland hebben. De buurtbewoners zijn jullie daar ontzettend dankbaar voor.

De gouden prullenbak is een prijs die de laatste jaren uitgereikt wordt aan de school of groep die procentueel gezien de meeste rommel in de (uitgedeelde) vuil tasjes weer inlevert bij terugkomst op de start locatie.
Er wordt naar de verhouding van het aantal lopers gekeken, waarbij een kleine groep ook naar verhouding meer afval kan inleveren dan een grotere groep. Bij het inleveren noem dan de naam van je school of groep !!
Dit wordt dan genoteerd en elke avond verwerkt totdat er een winnaar is.
Ook dit jaar gaan wij de winnaar weer voor vertrek op de vrijdagavond bekend maken,... maar de afval tasjes die aan het einde van de laatste avond worden ingeleverd, zullen wel degelijk meegeteld/ genoteerd worden, 
enkel dit zal voor het volgende avondvierdaagse jaar zijn.
Dus doe ook dan nog je best, want dan heb je het jaar daarop misschien wel een grotere voorsprong opgebouwd !

Helaas hebben wij de afgelopen jaren nog wel steeds moeten constateren dat er na het uitdelen van de ijsjes, er erg veel stokjes op de grond lagen, denkt u hierom, want we hebben hier erg veel klachten van omwonenden over gehad. We willen graag dat deze uitdeelacties kunnen blijven doorgaan maar daar is jullie hulp dan wel bij nodig !
Wilt u zien hoeveel rommel dit is... selecteer u deze regel en zie onderaan de afbeeldingen.


Gouden prullenbak EIND stand 2017: 
(Dit is incl. zakken van vrijdagavond 2016)

  1.  Kameleon   178 punten 
  2.  Horizon      174 punten
  3.  Breede Hei  161 punten

De zakken die vrijdagavond worden ingeleverd tellen weer mee voor volgend jaar.