Avondvierdaagse Hoogland 
Dé vierdaagse voor Hoogland en Amersfoort Noord 

Over ons.


De Avondvierdaagse Hoogland start in 2018 alweer voor de 35ste keer en de PRC (plaatselijke regelingscommissie) is opgericht in 1983. Inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in de regio Utrecht en kunnen we ook met recht zeggen dat we zeker één van de gezelligste zijn.
Ons doel is om samen zo plezierig en gezond mogelijk een leuke maar zeker een veilige prestatie neer te zetten.

De 5 km staat voor de allerjongsten uit groep 3 en 4 , of individueel van 6 & 7 jaar, weer op het programma die, onder begeleiding van een volwassenen, al kunnen proeven van de gezonde en gezellige 4-daagse wandeltocht. Natuurlijk staat ook de normale 10 en 15 km voor de groepen, scholen en individuelen weer op het programma.
De wandelroutes gaan o.a. door Hoogland, Hoogland-West, Coelhorst, Nieuwland, Kattenbroek en Zielhorst. Deze zijn op onze route informatie pagina te vinden.

Ontzie de natuur en de bewoners:
 
Gooi geen afval op straat of in de struiken. 
Verzamel het afval in de uitgereikte tassen en lever deze in voor de trofee
Houdt u zich altijd aan de aanwijzingen van de politie en / of de medewerkers van de avondvierdaagse, 
herkenbaar aan een oranje/ geel hesje. 

E.H.B.O. : 
Geneeskundige verzorging geschiedt voor en na het lopen door bevoegde en gekwalificeerde medewerkers van de E.H.B.O afdeling Amersfoort. Deze verzorging vindt plaats in de kantine van de paardensportvereniging.

Algemeen : 
Houdt rekening met de veiligheid van de deelnemers tijdens het uitdelen van limonade, ijsjes, etc. Let op gevaarlijke en onverwachte (verkeers) situaties.

Wilt u wat begeleidingstips weten... klik hier voor onze tips

Wij hopen op uw medewerking als individueel, groep of als leiding van een groep en heeft u nog tips wat de veiligheid nog meer kan verhogen, dan horen wij dit graag van u. Laat hier u bericht achter.


De PRC Hoogland wenst u alvast een prettige en veilige avondvierdaagse.