Avondvierdaagse Hoogland 
Dé vierdaagse voor Hoogland en Amersfoort Noord 

Algemene info : inschrijven en medailles.


Het handmatig inschrijven voor de avondvierdaagse Hoogland is zoals gebruikelijk in de kantine van de Paardensport vereniging "De Eemruiters" aan de Engweg 115 in Hoogland.

De afstanden voor deze Hooglandse avondvierdaagse zijn 5, 10 én 15 km.
Net zoals vorig jaar wordt u weer vriendelijk verzocht om de scholen digitaal via internet in te schrijven.
Dit is nodig om het tellen van de vele medailles te vereenvoudigen, ook is het dan mogelijk per klas de medailles in te pakken 
wat voor u weer voordelen oplevert bij het uitdelen op de laatste dag. 

Als individuele loper kunt zich natuurlijk ook digitaal inschrijven wat de verwerking voor u en voor ons alleen maar zal versnellen.  Dus de voorkeur gaat uit naar digitaal inschrijven voor iedereen!

Medailles 

Informatie over het ophalen voor groepen en scholen.

Op woensdag 31 mei tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen de medailles weer worden opgehaald door een afgevaardigde van de school of groep. Graag de naam van de betreffende persoon doorgeven door middel van
een mail te sturen naar het speciale "medailles" mail adres
Het is voor u dan gelijk mogelijk om te controleren of daadwerkelijk de gewenste medailles
in de zakken zit naar wat is opgegeven. De eventuele verschillen die er misschien toch nog kunnen zijn
zullen dan direct op de woensdag of die donderdagavond omgeruild kunnen worden.

Wanneer er op vrijdag toch nog verkeerde medailles bij blijken te zitten, kunnen deze in de week erna nog doorgegeven worden maar wij hopen wel dat u het juiste op hebt gegeven en het direct controleert bij het afhalen. Dit kan dan door een mailtje te sturen naar het "medailles" mail adres. Wij nemen dan contact op wanneer u kunt komen omwisselen. 

Doe dit dus op tijd want na 9 juni 2017 is het helaas niet meer mogelijk om medailles te ruilen, want wij hebben dan de afsluiting gereed en zijn de overgebleven medailles weer retour aan de SGWB.